De Praktijk
< Naar de alle artikelen
Nieuws

Verhuizen en Corona

Met Corona blijft het tobben. Varianten van het virus blijven rondwaren en houden ons in de klem met lock downs en avondklokken. En toch zijn er ook lichtpuntjes. Namelijk dat de verbouwing van Ons Huis aan de Herman Kuijkstraat vordert en nog steeds op schema ligt

Verhuizing

De verhuizing hebben we vooralsnog gepland in het weekend van 9 april. Op dinsdag 13 april zijn we dan volledig functioneel op onze nieuwe locatie.

Het wordt waarlijk een feestje daar aan de gang te gaan. We hebben daar veel meer ruimte, meer spreek- en behandelkamers. Afgelopen met gepuzzel en geschuif tussen ruimtes en iedereen werkt weer thuis. Het is een stressvolle tijd geweest met kiezen van kleuren, meubels, vloeren, en wat zet je waar en hoe. Toch begint nu alles op zijn plekje te vallen en lijken we alle deadlines te gaan halen. Met respect voor het verhuisteam met een hoofdrol voor Anke Steerneman en Antoinette Boulogne.
Weliswaar helaas geen feestelijke opening, maar dat halen we later wellicht nog eens in. Verdere berichten hieromtrent volgen uiteraard.

We hebben er ongelooflijk veel zin in.

04-02-2021
Op werkdagen zijn wij bereikbaar op 0345 - 571250 Buiten werktijden (huisartsenpost Tiel) 0900 - 7060504